تبلیغات
اموزش اشپزی - نان حلقه ای بادام و آلبالو
 
اموزش اشپزی
 
 
سه شنبه 22 بهمن 1392 :: نویسنده :

نان حلقه ای بادام و آلبالو



مواد اولیه برای خمیر :

_ مایه خمیر  یک و نیم قاشق غذاخوری

_ آب گرم یک چهارم پیمانه

_ شیر گرم نصف پیمانه

_ شکر 3 قاشق غذا خوری

_کره یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )

_ نمک 1 قاشق چایخوری

_ پودرهل 1 قاشق چایخوری

_تخم مرغ 2 عدد

_ پودر پوست پرتقال  یا لیموی خشک شده  2 قاشق چایخوری

_ آرد 5 لیوان 



مواد لازم برای داخل خمیر: 

_ آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته ) سه چهارم لیوان 

_ کره نرم شده 2 قاشق غذا خوری

_ آرد 2 قاشق غذا خوری

_ بادام سه چهارم لیوان

_ شکر 3 قاشق غذا خوری 

_ پوست لیمو 1 قاشق چایخوری


مواد لازم برای شهد: 

_ پودر شکر نصف لیوان 

_ آبلیمو 1 قاشق غذا خوری

_ آب 4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود

_ هل نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه :

قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر ) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمیکند و مواد هدر میرود

_ مخمر +  آب ----> 2 دقیقه بماند     (مرحله 1 )

_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال +  2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود .   (مرحله 2 )

_  مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید   (مرحله 3 )

_  خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود .   (مرحله 4) 

_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید   (مرحله 5)

_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد     (مرحله 6)

_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته  +  شکر + آرد  + کره  مخلوط کرده و در یخچال بگذارید . (مرحله 7)

_  حجم خمیر که دو برابر شد  ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید (مرحله 8)

_  روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید   (مرحله 9 )

روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد  از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید   (مرحله 10 )

_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود . 


این نان  مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان  می باشد 








مراحل کار با عکس



نان حلقه ای بادام و آلبالو 

 نان حلقه ای بادام و آلبالو  


نان حلقه ای بادام و آلبالو 

 نان حلقه ای بادام و آلبالو  







نوع مطلب :
برچسب ها : نان حلقه ای بادام و آلبالو،
لینک های مرتبط :


آشپزی آسان
دلایل زیادی وجود دارد که این روزها مردم وقت کمتری را صرف آشپزی می کنند. زندگی ها روز به روز پرمشغله تر می شود. در خانواده هایی که هم زن و هم مرد درآمد کسب می کنند هیچکدام وقت کافی برای پخت و پز نخواهند داشت! افراد زیادی هم تنها زندگی می کنند و غذا پختن برای یک نفر برایشان سخت است! اما مشکل اینجاست که این غذاهای آماده نیز یا خیلی گران هستند و یا معمولا میزان نمک و چربی آنها زیاد و مضر است.
اگر شما هم وقت و انگیزه لازم برای آشپزی ندارید این مجموعه می تواند برایتان مثمر ثمر باشد. تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.
خـرید پستی >> قیمت فقـط :  13.900 تـومان

  

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ :
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :