تبلیغات
اموزش اشپزی - نان صبحانه ( نان کشمشی گردویی )
 
اموزش اشپزی
 
 
شنبه 19 بهمن 1392 :: نویسنده :

آشپزی رنگین

نان كشمشی و گردویی

مواد لازم برای تهیه مرحله اول خمیر:

ـ آب ولرم نصف لیوان

ـ شکر ۴ قاشق غذا خوری سر پر

ـ مایه خمیر ۲قاشق غذاخوری سرپر

ـ آردسفید(آرد گندم ) نصف لیوان

آب و شکر را با هم مخلوط کرده تا شکر حل شود سپس مایه خمیر را اضافه کنیدو خوب که مخلوط شد آرد را اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاْ یکنواخت شود بعد در جای گرمی بگذارید (فقط به منظور ور آمدن مایه این کار را انجام دهید وهیچوقت روی حرارت نگذارید یک ساعت صبر کنید تا مایه ور آمده و اگر به آن نگاه کنید دوسه برابر حجم آن زیاد شده ، من از خمیر مایه فریمان استفاده میکنم و به شما هم سفارش میکنم از این مارک با تاریخ مصرف مطمئن استفاده کنید از کیفیت بالایی برخوردار است اگر از مایه خمیر نا مرغوب استفاده کنید نان تهیه شده پف نمکند و توصیه میکنم اگر در همین مرحله متوجه شدید که پف نکرده و تمام مراحل را به درستی انجام داده اید یقین بدانید که مایه خمیر موثر نبوده و ادامه ندهید)


بعد از پف کردن مایه مرحله دوم تهیه خمیر را انجام دهید

مواد لازم برای تهیه مرحله دوم خمیر:

ـ تخم مرغ ۴ عدد

ـ شکر نصف لیوان

ـ شیر نصف لیوان

ـ روغن CC ۲۲۰ ( یک لیوان سر خالی )

ـ آردسفید الک شده ۶ لیوان

ـ کشمش نصف لیوان

ـ گردوی خرد شده نصف لیوان

ـ زرده تخم مرغ یک عدد

ـ کنجد و سیاه دانه و خلال بادام به میزان لازم

شیر و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر حل شود و خمیرمایه پف کرده مرحله اول را به آن اصافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . تخم مرغها را در ظرف جداگانه خوب بزنید تا سفیده و زرده مخلوط شوند و آنرا هم اضافه کنید و دو باره خوب به هم بزنید بعد روغن را اضافه کنید در فاصله اضافه کردن هر مواد بایستی مخلوط را هم بزنید تا تمامی مواد یکسان و یکنواخت شود آخر از همه آرد الک شده اضافه کنید و آنقدر به هم بزنید تا خمیر آماده شدو بعد گردو وکشمش را در خمیر بریزید و روی ظرف را با دستمال تمیزی بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا دو الی سه ساعت بماند و پف کند و وقتی خمیر را با دست باز میکنید حفره هایی در درون آن به وجود آمده واین نشان میدهد که خمیر آماده شده .

فر را به مدت ۲۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود بعد درجه فر را روی ۳۵۰ درجه قرار دهید و پنجره فر را در اولین طبقه بعد از کف فر بگذارید .درون قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و از یک سوم خمیر را در کف ظرف پهن کنید و روی آنرا با برس زرده زده شده بمالید و کنجد یا سیاه دانه و یا گردو بریزید و در فر به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بگذارید . برای اطمینان ازپخته شدن نان با یک خلال دندان چوبی یا سیخ مخصوص کباب چوبی در نان فرو کنید و اگر از خمیر به آن نچسبید نشان میدهد که نان مغز پخت شده در این مرحله ممکن است رنگ روی نان کمی یا اصلاْ تغییر نکرده باشد بایستی فر را خاموش و گریل را روشن کنید وقتی روی نان طلایی خوشرنگ شده از فر در آورید خانمهایی که اجاق گازشان گرمکن دارد برای طلایی شدن روی نان از گرمکن استفاده کنند و نیازی به خاموش کردن فر ندارند و میتوانند بقیه خمیر را آماده و در فر بگذارند



نان كشمشی و گردویی (آشپزی رنگین )

نان كشمشی گردویی(آشپزی رنگین )

نان كشمشی گردویی 

نان صبحانه (آشپزی رنگین )

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مراحل تهیه خمیر

 

مراحل تهیه نان كشمشی و گردویی (آشپزی رنگین ) 

مراحل تهیه نان كشمشی گردویی (آشپزی رنگین ) 

نان مخصوص صبحانه (آشپزی رنگین ) 

نان صبحانه (آشپزی رنگین ) 

نان كشمشی گردویی (آشپزی رنگین )





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


آشپزی آسان
دلایل زیادی وجود دارد که این روزها مردم وقت کمتری را صرف آشپزی می کنند. زندگی ها روز به روز پرمشغله تر می شود. در خانواده هایی که هم زن و هم مرد درآمد کسب می کنند هیچکدام وقت کافی برای پخت و پز نخواهند داشت! افراد زیادی هم تنها زندگی می کنند و غذا پختن برای یک نفر برایشان سخت است! اما مشکل اینجاست که این غذاهای آماده نیز یا خیلی گران هستند و یا معمولا میزان نمک و چربی آنها زیاد و مضر است.
اگر شما هم وقت و انگیزه لازم برای آشپزی ندارید این مجموعه می تواند برایتان مثمر ثمر باشد. تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.
خـرید پستی >> قیمت فقـط :  13.900 تـومان

  

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ :
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :