تبلیغات
اموزش اشپزی - باقلا پلو با ماهیچه و كشمش و پیاز
 
اموزش اشپزی
 
 
جمعه 20 مرداد 1391 :: نویسنده :

باقلا پلو با ماهیچه و كشمش و پیاز



باقلا پلو (اشپزی رنگین )

 

باقلا پلو (آشپزی رنگین )

مواد لازم:

ـ برنج ۳ پیمانه

ـ باقلا ۴۰۰ گرم

ـ شوید خشک ۴ قاشق غذا خوری

ـ گوشت ماهیچه ۴۵۰ گرم

ـ نمک و زرد چوبه و روغن به قدر کافی

ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری

ـ کشمش و خرما و پیاز و... برای روی پلو

طرز تهیه :

این پلو هم مانند بقیه پلو هاست فقط با این تفاوت که باقلا را با برنج اگر به صورت کته است از اول بریزید و اگر برنج را آبکش میکنید چند دقیقه قبل از صاف کردن برنج آن را در برنج بریزید تا با آب برنج کمی بجوشد و زمانیکه برنج را در قابلمه میریزید لابه لای آن شوید بپاشید واگر کته بود بعد از جمع شدن آب برنج شوید را بپاشید. گوشت پخته و کشمش و خرما و زعفران و پیاز را روی پلو تزیین کنید.



باقلا پلو (آشپزی رنگین )


باقلا پلو (آشپزی رنگین )







نوع مطلب : انواع پلو، 
برچسب ها : مواد لازم: ـ برنج ۳ پیمانه ـ باقلا ۴۰۰ گرم ـ شوید خشک ۴ قاشق غذا خوری ـ گوشت ماهیچه ۴۵۰ گرم ـ نمک و زرد چوبه و روغن به قدر کافی ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری ـ کشمش و خرما و پیاز و... برای روی پلو طرز تهیه : این پلو هم مانند بقیه پلو هاست فقط با این تفاوت که باقلا را با برنج اگر به صورت کته است از اول بریزید و اگر برنج را آبکش میکنید چند دقیقه قبل از صاف کردن برنج آن را در برنج بریزید تا با آب برنج کمی بجوشد و زمانیکه برنج را در قابلمه میریزید لابه لای آن شوید بپاشید واگر کته بود بعد از جمع شدن آب برنج شوید را بپاشید. گوشت پخته و کشمش و خرما و زعفران و پیاز را روی پلو تزیین کنید. ظرز پختن ماهیچه را در این لینک بخوانید مطالب خواندنی در مورد ارزش غذایی کشمش، طرز تهیه مواد لازم: ـ برنج ۳ پیمانه ـ باقلا ۴۰۰ گرم ـ شوید خشک ۴ قاشق غذا خوری ـ گوشت ماهیچه ۴۵۰ گرم ـ نمک و زرد چوبه و روغن به قدر کافی ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری ـ کشمش و خرما و پیاز و... برای روی پلو طرز تهیه : این پلو هم مانند بقیه پلو هاست فقط با این تفاوت که باقلا را با برنج اگر به صورت کته است از اول بریزید و اگر برنج را آبکش میکنید چند دقیقه قبل از صاف کردن برنج آن را در برنج بریزید تا با آب برنج کمی بجوشد و زمانیکه برنج را در قابلمه میریزید لابه لای آن شوید بپاشید واگر کته بود بعد از جمع شدن آب برنج شوید را بپاشید. گوشت پخته و کشمش و خرما و زعفران و پیاز را روی پلو تزیین کنید. ظرز پختن ماهیچه را در این لینک بخوانید مطالب خواندنی در مورد ارزش غذایی کشمش، باقلا پلو، طرز تهیه باقلا پلو، پخت باقلا پلو، درست کردن باقلا پلو،
لینک های مرتبط :


آشپزی آسان
دلایل زیادی وجود دارد که این روزها مردم وقت کمتری را صرف آشپزی می کنند. زندگی ها روز به روز پرمشغله تر می شود. در خانواده هایی که هم زن و هم مرد درآمد کسب می کنند هیچکدام وقت کافی برای پخت و پز نخواهند داشت! افراد زیادی هم تنها زندگی می کنند و غذا پختن برای یک نفر برایشان سخت است! اما مشکل اینجاست که این غذاهای آماده نیز یا خیلی گران هستند و یا معمولا میزان نمک و چربی آنها زیاد و مضر است.
اگر شما هم وقت و انگیزه لازم برای آشپزی ندارید این مجموعه می تواند برایتان مثمر ثمر باشد. تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.
خـرید پستی >> قیمت فقـط :  13.900 تـومان

  

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ :
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :