تبلیغات
اموزش اشپزی - شیرینی بامیه
 
اموزش اشپزی
 
 
جمعه 7 بهمن 1390 :: نویسنده :

شیرینی بامیه

ازشیرینی های مخصوص ماه رمضان

 

بامیه (آشپزی رنگین )

 

بامیه شیرینی مخصوص ماه رمضان(آشپزی رنگین )

مواد لازم :

۱ ـ آرد  ۱ لیوان ( یک لیوان )

۲ ـ آب  ۳/۱ ۱ لیوان ( یک و یک سوم لیوان)

۳ ـ زعفران دم كرده ۲ قاشق غذا خوری

۴ ـ روغن مایع  ۱  قاشق غذا خوری

۵ ـ بكینگ پودر  ۱ قاشق مربا خوری

۶ ـ تخم مرغ ۴ عدد

۷ ـ روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

مواد لازم برای شربت بامیه :

۱ ـ شکر دو و نیم لیوان

۲ ـ آب یک لیوان

۳ ـ گلاب یک چهارم لیوان

۴ ـ آب لیمو یک الی دو  قاشق غذا خوری

۵ ـ زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری 

 

 

طرز تهیه :

ابتدا شر بت را جداگانه تهیه کنید . وقتی شربت آماده شد نوبت تهیه بامیه است .

۱ ـ آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید

۲ ـ  آب را در ظرفی روی شعله بگذارید زعفران و روغن را در آن بریزید 

۳ ـ وقتی آب جوش آمد آرد را یکباره درآن بریزید و خوب مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید و آنقدر بهم بزنید تا یک خمیر سفت و یکنواختی درست شود.

۴ ـ وقتی خمیر سرد شد یک تخم مرغ اضافه کنید و خوب به هم بزنید در این حالت خمیر ابتدا تکه تکه میشود ولی با هم زدن به مرور خمیر یکنواخت میشود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و باز هم خوب مخلوط کنید و تخم مرغهای بعدی را هم همین روش اضافه کنید.

۵ ـ در این مرحله خمیر آماده است .به ارتفاع دو سانتی متر از ماهیتابه  کوچکی را روغن بریزید ظرف كوچك موجب میشود تاروغن کمتری هدر میرود و متوجه میشوید که بعد از اتمام پخت شیرینی روغن زیادی مصرف نشده، كه معمولاً دور ریخته میشود ولی این مقدار برای شناور شدن بامیه در هنگام سرخ كردن لازم است . خمیر را در قیف مخصوص بریزید و از ماسوره كنگره دار استفاده كنید. و بامیه ها را پس از سرخ شدن در شربت بیندازید و صبر كنید تا شهد را به خود بكشد . هر بیشتر شهد جذب بامیه شود ظاهر شفافتر و شیشه ای تر ی به خود میگیرد .

 

شیرینی بامیه یکی از شیرینیهایی است که از قدیم الایام به مناسبت ماه رمضان تهیه می شده است . این شیرینی جزئ شیرینیهایی است که نیاز به فر ندارد و به روش سرخ کردن تهیه میشود البته روغن فراوانی به خود نمیکشد ولی با یستی هنگام سرخ کردن در روغن شناور باشد تا یکدست سرخ شود. نوع شیرینیهای بامیه ای که در بازار تهیه میشود به علت استفاده از روغن جامد و هم چنین استفاده مکرر از این روغن بخصوص در دمای بالا مناسب نمیباشد. این شیرینی به علت داشتن شهد فراوان هر چه کمتر مصرف شود بهتر است .

بنا بر تقاضای بعضی از دوستان شیرینی بامیه را برای شما عزیزان تهیه کردم

بامیه ها را ازشهد خارج كنید و در دیس بچینید و با پسته و یا نارگیل تزئین كنید





نوع مطلب : انواع شیرینی، 
برچسب ها : شیرینی بامیه، طرز تهیه شیرینی بامیه، اموزش پخت بامیه، بامیه، طرز تهیه بامیه،
لینک های مرتبط :


آشپزی آسان
دلایل زیادی وجود دارد که این روزها مردم وقت کمتری را صرف آشپزی می کنند. زندگی ها روز به روز پرمشغله تر می شود. در خانواده هایی که هم زن و هم مرد درآمد کسب می کنند هیچکدام وقت کافی برای پخت و پز نخواهند داشت! افراد زیادی هم تنها زندگی می کنند و غذا پختن برای یک نفر برایشان سخت است! اما مشکل اینجاست که این غذاهای آماده نیز یا خیلی گران هستند و یا معمولا میزان نمک و چربی آنها زیاد و مضر است.
اگر شما هم وقت و انگیزه لازم برای آشپزی ندارید این مجموعه می تواند برایتان مثمر ثمر باشد. تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.
خـرید پستی >> قیمت فقـط :  13.900 تـومان

  

شنبه 12 فروردین 1391 01:05 ب.ظ
عالی بود
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ :
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :