تبلیغات
اموزش اشپزی - بورانی پاغازه
 
اموزش اشپزی
 
 
شنبه 2 اردیبهشت 1391 :: نویسنده :

بورانی پاغازه



مواد لازم :

_ پاغازه 800 گرم 
_ پیاز داغ 3 الی 4 قاشق غذا خوری
_سیر داغ
_ روغن حیوانی به مقدار لازم 
_ تخم مرغ  1 الی 2 عدد
_ ماست 
_نمک و زردچوبه و فلفل سیاه


طرز تهیه :

پاغازه  را باکمی روغن و زردچوبه پخته و بااضافه کردن نیمی از سیر و پیازداغ و نمک توسط گوشت کوب له کنید . نیمرو یا تخم مرغ پخته و ماست مکمل این غذاست .
این گیاه در فصل بهار در کرمانشاه به بازار می آید . این گیاه خودرو  برای کسانی که از دردهای گوارشی (ورم و زخم معده) رنج میبرند  بسیار مفید است . 





نوع مطلب : انواع خوراك، 
برچسب ها : بورانی پاغازه، طرز تهیه بورانی پاغازه، پخت بورانی پاغازه، اموزش اشپزی،
لینک های مرتبط :


آشپزی آسان
دلایل زیادی وجود دارد که این روزها مردم وقت کمتری را صرف آشپزی می کنند. زندگی ها روز به روز پرمشغله تر می شود. در خانواده هایی که هم زن و هم مرد درآمد کسب می کنند هیچکدام وقت کافی برای پخت و پز نخواهند داشت! افراد زیادی هم تنها زندگی می کنند و غذا پختن برای یک نفر برایشان سخت است! اما مشکل اینجاست که این غذاهای آماده نیز یا خیلی گران هستند و یا معمولا میزان نمک و چربی آنها زیاد و مضر است.
اگر شما هم وقت و انگیزه لازم برای آشپزی ندارید این مجموعه می تواند برایتان مثمر ثمر باشد. تکنیک و تجربه های ساده که به شما معرفی می کنیم کمک می کند تا غذایی خوشمزه تر و سالم تر داشته باشید.
خـرید پستی >> قیمت فقـط :  13.900 تـومان

  

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ :
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :